Szauna Szigetelések
  • Knauf NatuRoll PRO szauna szigetelés

   12 190 Ft /tekercs

   Idrofóbizált üveggyapot hő- és hangszigetelő tekercs.

   A NatuRoll Pro rendkívül jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkező, többfunkciós termék.

   Elsősorban fa- és fémszerkezetű vázas épületek, valamint mennyezetek, álmennyezetek hő- és hangszigetelésére ajánlott.

   A szigetelésre a belső tér felől páratechnikai réteget kell helyezni, amely megakadályozza a pára behatolását a szigetelőanyagba, és az ebből származó páralecsapódást.

  • Rockwool Multirock Super szaunaszigetelés

   12 710 Ft /tábla

   Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz kőzetgyapot lemez. Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül.

  • Rockwool Multirock Plusz szaunaszigetelés

   12 710 Ft /bála

   Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz kőzetgyapot lemez. Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegése, képes a tűzterjedést megakadályozni. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő.

   Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek. Páraáteresztő képessége gyakorlatilag a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, nincs hőmozgása. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, EUCEB minősítésű kőzetgyapot alapanyagból készül.

  Kezdjen el írni, és nyomja meg az ENTER billentyűt a kereséshez

  Kosár